Wat gebeurt er als ik dubbele contacten importeer?

In Enormail kan je binnen een lijst geen dubbele contacten hebben. Indien je contacten importeert die al op je lijst staan worden deze niet opnieuw geïmporteerd.

Staat er data in je import die ontbreekt bij het contact in Enormail dan wordt deze automatisch ge-update met de data uit je importbestand.

Ingeschreven, uitgeschreven, mislukte of contacten die op de spam knop hebben gedrukt worden niet opnieuw ingeschreven. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze contacten weer worden geactiveerd in je lijst.