Een mailing versturen naar inactieve contacten

Je kunt een mailing verzenden naar contacten die de afgelopen weken of maanden geen mailings hebben geopend.

1. Klik op contacten en kies de mailinglijst waarvan je inactieve contacten wilt mailen.

2. Klik vervolgens links in het menu op segmenten. Maak een nieuwe segment aan door rechtsboven op segment toevoegen te klikken. Geef het nieuwe segment de naam inactieve contacten.

3. In het segment beheren scherm klik je op filters en kies je voor het Niet actief filter. Geef vervolgens het aantal dagen op dat contacten geen mailingen of autoresponders hebben geopend. Klik daarna op opslaan.

4. Klik links in het menu op segmenten om terug te gaan naar het segmentenoverzicht. Klik rechts bij het inactieve contacten segment (of een andere naam als je deze hebt opgegeven bij stap 2.) het uitklappijltje naast Aanpassen. Kies vervolgens voor de optie Mailing verzenden.