Hoe kan ik mijn contacten exporteren?

Contacten kunnen in Enormail eenvoudig per lijst geëxporteerd worden in .csv bestanden.

1. Ga naar Contacten in het hoofdmenu en klik op de mailinglijst die je wilt exporteren.

2. Je komt nu op een overzicht van alle contacten uit deze lijst. In het overzicht van j contacten selecteer je de contacten die je wilt exporteren. Je kunt ook in het contactenoverzicht linksboven op het selectiemenu klikken op Selecteer alles om alle contacten te selecteren. Of selecteer alleen diegene die zichtbaar zijn in het overzicht.

3. Wanneer je de contacten geselecteerd hebt, kies je onder Acties voor Exporteren. Er zal nu automatisch een download worden gestart van een .CSV bestand met daarin de contacten die je geselecteerd hebt voor de export.

4. Je .CSV bestand vind je terug in de Downloads folder van je computer of je kan deze vinden door linksonder in je browserscherm de download aan te klikken.