Hoe kan ik mijn contacten exporteren?

Contacten kunnen in Enormail eenvoudig per lijst geëxporteerd worden in .csv bestanden.

1. Ga naar "Contacten" in het hoofdmenu en klik op de lijst die je wilt exporteren. In het overzicht van je contacten selecteer je de contacten die je wilt exporteren. Je kunt ook in het contactenoverzicht linksboven op het selectiemenu klikken om alle contacten te selecteren of alleen diegene die zichtbaar zijn in het overzicht.

2. Wanneer je de contacten geselecteerd hebt, kies je onder "Acties" voor "Exporteren". Er zal nu automatisch een download worden gestart van een .csv bestand met daarin de contacten die je geselecteerd hebt voor de export.