Hoe kan ik uitgeschreven contacten weer activeren?

In Enormail kun je eenvoudig een uitgeschreven contact weer activeren. Wees hier wel voorzichtig mee. Een uitschrijving betekent vaak dat iemand je mailingen niet langer wenst te ontvangen. Een uitgeschreven contact weer activeren kan dus voor spamklachten zorgen.

1. Ga naar het betreffende contact in je mailinglijst of gebruik de zoekfunctie om het contact te vinden dat je weer wilt activeren.

2. Klik op het contact dat je weer wilt activeren. Selecteer bij de optie Actief: "Ja, deze inschrijving is ingeschreven" en sla je wijzigingen op. Het contact is weer geactiveerd op je mailinglijst en actief.