Hoe kan ik uitgeschreven contacten weer activeren?

In Enormail kun je eenvoudig een uitgeschreven contact weer activeren. Wees hier wel voorzichtig mee. Een uitschrijving betekent vaak dat iemand je mailingen niet langer wenst te ontvangen. Een uitgeschreven contact weer activeren kan dus voor spamklachten zorgen.

1. Ga naar een mailinglijst om al je contacten te bekijken. Gebruik de filterfunctie[1] om de contact(en) te vinden die je weer wil activeren. Selecteer vervolgens de contacten[2] en klik op 'Activeren'[3].

2. Eventueel kan je ook via de globale zoekfunctie je contact vinden:

Klik vervolgens op je contact en klik rechtsboven onder 'Acties' op 'Inschrijven'. Het contact is nu weer geactiveerd voor je mailinglijst.