Hoe kan ik lijsten samenvoegen?

In Enormail kun je heel eenvoudig je lijsten samenvoegen.

1. Om een lijst samen te voegen met een andere lijst ga je eerst naar Contacten en mailinglijsten. Vervolgens klik je op de instellingen link van de lijst waarin je de nieuwe contacten wilt plaatsen.

2. Op de instellingen pagina ga je naar het tabblad samenvoegen en selecteer je de lijst waarmee je deze lijst wilt samenvoegen.

3. Ga verder naar stap 2 en maak een backup van je contacten. Met de backup van je contacten kun je namelijk de lijsten weer in originele staat brengen mocht je deze handeling ongedaan willen maken.

4. Klik op lijsten samenvoegen om de opdracht voor het samenvoegen van je lijsten te starten. Bij grote lijsten kan dit proces een aantal minuten duren. Je kunt de progressie volgen wanneer je naar de inschrijvingen gaat van de lijst waarin je de contacten plaatst.