Autoresponder activeren voor bestaande of geïmporteerde contacten

Het is mogelijk om bestaande contacten of geïmporteerde contacten op je lijst toe te voegen aan je autoresponder. Je kunt alleen contacten toevoegen die nog geen enkel bericht uit je autoresponder hebben ontvangen. Het is dus niet mogelijk om contacten toe te voegen die autoresponder berichten ingepland hebben staan of reeds de volledige autoresponder serie hebben doorlopen. Nieuwe berichten die achteraf toegevoegd worden aan een autoresponder kunnen achteraf niet altijd naar alle contacten worden verzonden. 


Autoresponder activeren voor geïmporteerde of bestaande contacten

Stap 1: Ga naar je autoresponder overzicht in je Enormail account en klik bij de betreffende autoresponder op het Contacten toevoegen icoon.

Stap 2: In het bevestigingsscherm wordt vermeld hoeveel contacten zich op de mailinglijst bevinden die nog geen autoresponder berichten hebben ontvangen. Klik op doorgaan om de contacten toe te voegen aan de autoresponder serie.

Let op; de autoresponder wordt per direct geactiveerd. Indien er berichten direct na aanmelding worden verzonden zullen deze binnen 1 uur worden verzonden.Autoresponder activeren voor een enkel contact


Het is ook mogelijk om handmatig een enkel contact te activeren op een autoresponder. Let op; daarvoor moet je de autoresponder eerst in zijn geheel klaarzetten. Daarna kun je via "Contacten toevoegen" de autoresponder activeren. 

Handmatig een nieuwe contactpersoon toevoegen aan je mailinglijst doe je als volgt:

Stap 1: Klik in het menu op Contacten en kies voor Contact toevoegen.

Stap 2: Maak de nieuwe contactpersoon aan en klik op "Ja, voeg deze contactpersoon ook toe aan de autoresponder"

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?