Automatisch een e-mail versturen op de verjaardag van een contact

Je kan met behulp van onze autoresponder eenvoudig automatisch een e-mail laten versturen op iemand zijn of haar verjaardag.


Dit doe je als volgt:


1) Klik in het hoofdmenu op Autoresponder en klik op Nieuwe autoresponder

2) Geef de autoresponder een naam, bijvoorbeeld 'Verjaardagen' en kies bij Mailinglijst de mailinglijst waar de verjaardagmail naar toegezonden moet worden.


3) Klik op de knop 'Voeg je eerste bericht toe aan de autoresponder'.

4) Klik vervolgens op het tabblad Verzenden. In de rechter kolom vind je nu alle verzendopties terug die er zijn voor de dit bericht. Kies in dit geval bij Verzenden na inschrijving voor Datumveld contact en bij Datum veld voor Verjaardag (Geboortedatum). Klik vervolgens op Opslaan.

5) Vervolgens kan je er voor kiezen om de autoresponder te laten herhalen zodat de jarige elk jaar automatisch opnieuw de e-mail krijgt. Klik bij de Instellingen van de autoresponder onder Aktie na aflopen autoresponder op Autoresponder opnieuw opstarten. En klik op Opslaan.


6) Alles staat nu goed ingesteld en je kan je mailing opmaken. Klik op de link Inhoud opmaken.


7) Als laatste kan het zijn dat je autoresponder geactiveerd moet worden voor de mailinglijst die je gekoppeld hebt. Hoe dat moet lees je hier: Autoresponder activeren voor bestaande of geïmporteerde contacten.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?