De Live editor verdwijnt. Overgang naar moderne e-maileditors.

We hebben besloten om de Live editor niet verder te ontwikkelen. Deze verandering is gericht op het vereenvoudigen van ons aanbod en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Zo kunnen we onze focus leggen op de doorontwikkeling van de Drag-and-drop editor en de Tekst editor.

Redenen voor het stopzetten van de Live editor:

• Verouderde technologie: De huidige e-maileditor is gebaseerd op oudere technologieën die niet langer voldoen aan de hedendaagse standaarden. Dit beperkt onze mogelijkheid om nieuwe functies te implementeren en de algehele gebruikerservaring te verbeteren.
  • Onderhoud: Het onderhouden van oudere software vereist vaak aanzienlijke middelen en tijd. Door ons te concentreren op nieuwere, efficiëntere oplossingen, kunnen we onze middelen beter inzetten.
  • Vereenvoudiging van tools: Door ons te richten op twee hoofdeditors - één voor eenvoud en één voor geavanceerde bewerking - maken we onze diensten overzichtelijker en gebruikersvriendelijker.
  • Gebruikerservaring: Feedback van gebruikers heeft uitgewezen dat de voorkeur uitgaat naar een meer flexibele bewerkingstool. De Drag-and-drop editor sluit beter aan bij deze wensen.

Wanneer verdwijnt de Live editor?

We gaan binnen vier maanden volledig over naar onze nieuwe e-mail editors. Dit zal rond april 2024 zijn. Daarom adviseren we het gebruik van de huidige Live editor af te bouwen.

Wat zijn de gevolgen voor mijn huidige sjablonen en mailingen?

Er zijn geen gevolgen voor je huidige sjablonen. Je kan je bestaande mailingen blijven bewerken en gebruiken. Je kan de Live editor niet meer selecteren bij de beginkeuze en bij het sjablonen overzicht.

Wat adviseren we?

We adviseren om voortaan je mailingen op te maken met de Drag-and-drop editor en de Live editor niet meer te gebruiken. Daarnaast kan je je huidige sjablonen overzetten naar de Drag-and-drop editor. Dit doe je door ze opnieuw te ontwerpen met de Drag-and-drop editor. Als je hier niet uitkomt of hulp bij wil kan je onze support vragen. We helpen je graag verder. Stuur dan een mailtje naar info@enormail.eu.

De Drag-and-drop editor

Onze Drag-and-drop editor is ontwikkeld met moderne technologieën die een meer intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring bieden. Deze tool stelt gebruikers in staat om snel en gemakkelijk professioneel ogende e-mails te ontwerpen zonder diepgaande technische kennis. Ook kan er gekozen worden uit 75+ professionele sjablonen.

Zie ook: Hoe maak ik een mailing op met de drag en drop editor?

De Tekst editor

Met de tekst editor kan je mailingen net zo opmaken als dat je een mail zou verzenden in je mailprogramma. De uitstraling is daarom veel persoonlijker. Deze tool is perfect voor het snel opstellen van basis e-mails zonder extra opmaak.

Zie ook: Hoe maak ik een mailing op met de tekst editor?