Hoe kan ik een mailing opmaken?

Met Enormail kan je in een handomdraai professionele mailingen en nieuwsbrieven maken. We hebben verschillende editors voor verschillende type mailingen. Je kunt volledig vanaf nul beginnen of één van de meer dan honderd Nederlandse sjablonen gebruiken als basis voor je mailing. Allemaal zonder enige kennis van HTML.De verschillende editors

Er zijn 2 type editors waaruit je kan kiezen bij het opmaken van je mailing.

  1. De drag en drop editor

    Met de drag en drop editor kan je eenvoudige en geavanceerd opgemaakte mailingen maken volgens de nieuwste technieken. Er zijn heel veel opties om je mailing vorm te geven. Daarnaast zijn er meer dan 100 voorbeeld sjablonen te gebruiken als basis voor je mailing. Als je een volledig opgemaakte mailing wilt maken met afbeeldingen, knoppen en vormgeving kan je het beste met de deze editor aan de slag.


    Lees verder over het gebruik van de drag en drop editor.


  2. De tekst editor

    Met de tekst editor kan je een mailing maken die hetzelfde eruit ziet als een gewoon getypte mail. De vormgeving is eenvoudig en je kan afbeeldingen toevoegen ter illustratie. Er zijn wel enkele mogelijkheden om je mailing vormgeving te bepalen. Bijvoorbeeld een vaste breedte of volledige breedte, lettertypes, regelafstanden en de kleur van linkjes. Je gebruikt deze editor dus als je een tekst mailing wilt maken die hetzelfde eruit zou zien alsof je een persoonlijke mail zou hebben gestuurd.


    Lees verder over het gebruik van de tekst editor.


De sjabloon galerij

In de sjabloon galerij kan je uit meer dan 100 Nederlandse professioneel opgemaakte sjablonen kiezen. Met een sjabloon heb je een uitstekende basis om je mailing vorm te geven naar wensen. Klik op Sjabloon galerij om de sjabloon galerij te openen en een keuze voor een sjabloon te maken. Alls je een sjabloon hebt gekozen kan je op  Gebruiken  klikken om de editor te laden met het sjabloon naar keuze zodat je deze naar wens kunt aanpassen.

Een bestaande mailing gebruiken

Het is ook mogelijk om een verzonden of concept mailing te kopiëren. Dit kan ook een autoresponderbericht zijn. Je maakt dan een kopie van de mailing om een nieuwe mailing mee te maken. Lees verder hoe je een bestaande mailing hergebruikt.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?