Wat is er nieuw in de mailing opmaken en verzenden update?

We hebben een grote update gelanceerd die de opmaak en het verzenden van mailingen en autoresponder berichten verbetert. Je hoeft hiervoor niets te doen, de update zal automatisch worden doorgevoerd voor al je mailingen en berichten.

Wij nemen je graag mee in deze update en wat er is veranderen.

Dit zijn de hoofdzaken die zijn veranderd:

1. Er is een gloednieuwe drag en drop e-mail editor met meer dan 100 professionele Nederlandse sjablonen die je kan gebruiken
  2. De tekst e-mail editor is volledig herschreven en uitgebreid met handige opties voor het opmaken van je tekst mailingen
  3. Het opmaken en verzenden van mailingen is volledig vernieuwd en verbeterd
  4. Je kunt in alle mailingen en autoresponder berichten gebruik maken van preheader teksten
  5. Er is een onderwerp inspirator die je helpt met het opstellen van een goed converterende onderwerp regel voor je mailing
  6. Sjablonen maken en hergebruiken tussen mailingen en autoresponder berichten
  7. Het aanpassen van autoresponder berichten kan nu volledig vanuit de autoresponder beheeromgeving

Naast bovengenoemde veranderingen hebben we nog diverse kleine verbeteringen doorgevoerd naar aanleiding van feedback in de klantenservice.

De nieuwe drag en drop e-mail editor

Met de nieuwe drag and drop e-mail editor maak je binnen no-time professionele mailingen. Er is keuze uit meer dan 100 sjablonen met professionele stockfoto's. Deze kan je volledig opmaken en inrichten naar wens zonder dat je daarvoor kennis hoeft te hebben van techniek en programmeertalen.

De nieuwe tekst e-mail editor

De editor voor het opmaken van tekstuele mailingen hebben we volledig aangepast en verbeterd. Het is nu makkelijker om mailingen te maken met een vaste breedte die ook op mobiele apparaten goed schalen en je kan globale instellingen opgeven zoals lettertype en de kleur van de linkjes. Je kunt kiezen om gebruik te maken van onze opmaak opties of deze volledig uitzetten. Het maken van een tekstmail is hierdoor nog eenvoudiger geworden.

Opmaken en verzenden van een mailing

Het opmaken en verzenden van een mailing is volledig vernieuwd. Hierin hebben we diverse suggesties en verbeteringen doorgevoerd die we zelf tegenkwamen of zijn aangedragen door onze klanten. Het is bijvoorbeeld nu veel gemakkelijker om te zien waar een mailing naar toe wordt verzonden of om een mailing naar een segment te verzenden. Ook het testen van mailingen kan eenvoudiger en naar meerdere e-mailadressen. Daarnaast is er nu de mogelijkheid om een preheader tekst op te geven voor nog meer mogelijkheden om de open- en leesratio's te verbeteren. We hebben tevens een aantal hulpmiddelen ontwikkeld om het maken van mailingen gemakkelijker te maken. Zoals een onderwerp generator, Emoji selector en controles op de inhoud van je mailing voor het vinden van missende linkjes.

Sjablonen en mailingen hergebruiken

Enormail biedt na de update meer dan 100 gratis, Nederlandstalige sjablonen die je volledig kan aanpassen. Je kunt gemakkelijk je eigen sjabloon maken en deze instellen als standaard mailing zodat iedere keer als je een nieuwe mailing maakt jouw sjabloon wordt gebruikt.

Autoresponder berichten beheren

In de autoresponder beheren sectie is het makkelijker geworden om je berichten snel aan te passen. Het aanpassen van onderwerp en/of afzender kan nu direct van het het beheren scherm. Daarnaast hebben we de verbeteringen voor het verzenden van mailing ook doorgevoerd in het opmaken van autoresponder berichten.