Contacten en berichten beheren in de autoresponder wachtrij

Als een contact zich inschrijft op een lijst waarop een autoresponder actief is, wordt dit contact in de wachtrij geplaatst. De wachtrij houdt dus bij wie wanneer welke bericht ontvangt. Heb je bijvoorbeeld een bericht ingesteld dat verzonden wordt 2 dagen na inschrijving, dan zal het contact in de wachtrij worden geplaatst van dit bericht en pas doorschuiven naar het volgende bericht als het bericht is verzonden.

Via de wachtrij kan je contacten activeren, de-activeren of verplaatsen naar een ander bericht in de autoresponder serie. Je gebruikt de wachtrij als volgt:

1. Ga naar Autoresponders in het hoofdmenu van Enormail en klik op de autoresponder waarvan je de wachtrij wilt zien. Klik vervolgens links op wachtrij.

2. Je bent nu in het overzicht van de autoresponder wachtrij. Klik op Status om te filteren. Om alle contacten in de wachtrij te zien die actief zijn klik je op In wachtrij.

3. Je ziet nu alle contacten die actief zijn in de autoresponder serie en op welke tijdstip ze welk bericht ontvangen. Om een bericht of datum aan te passen klik je op Aanpassen. Vervolgens kan je in het daarvoor geopende scherm een nieuw bericht of datum en tijdstip opgeven.

4, Contacten die de volledige autoresponder hebben doorlopen krijgen de status Voltooid.