Wat is Dredd?

De reden dat je hier bent is waarschijnlijk omdat je een melding of mailtje van Dredd hebt gehad. D.R.E.D.D staat voor Defense Response Email Deliverability Degradation. 

Kortgezegd, Dredd houdt allerlei data in de gaten omtrent je account en bekijkt of hij zaken ziet die mogelijk een negatief gevolg voor jou als verzender of voor ons kunnen hebben. Op basis van deze data zal Dredd waarschuwingen geven of ingrijpen in je account om te voorkomen dat je mailingen als spam worden gezien of dat je verzendreputatie zal verslechteren.


De meldingen van ons detectiesysteem.

Dredd kijkt naar heel veel verschillende facetten van je account en reageert of automatisch of doet aanbevelingen aan ons om bepaalde zaken nader te bekijken wanneer er een vermoeden is van spam verzenden of dat je lijst geplaagd wordt door spam-aanmeldingen. 

Wij begrijpen dat een waarschuwing van Dredd niet altijd handig is, soms blokkeert Dredd tijdelijk een mailing of lijst. Probeer dan in je achterhoofd te houden dat Dredd er is om jouw verzendreputatie te beschermen zodat je mailingen en lijsten in top conditie worden gehouden.

Hoe kan ik een melding oplossen?

Mocht je een bericht hebben gehad van Dredd neem dan even contact met ons op of probeer onderstaande oplossingen op te volgen en meestal zul je zien dat na 24 tot 48 uur de waarschuwing of aanbevelingen zullen verdwijnen. 

Oplossingen bij meldingen:

Melding: "We zien een verhoogd aantal spam-aanmeldingen op je account" of "We hebben lijsten geblokkeerd voor nieuwe aanmeldingen".

  • Als je externe inschrijfformulieren gebruikt zet dan ReCaptcha beveiliging van Google aan voor je formulier(en) via het websitesysteem wat je gebruikt.
  • Als je externe inschrijfformulieren gebruikt zet dan Honeypot beveiliging aan voor je formulier(en) via het websitesysteem wat je gebruikt.
  • Heb je toevallig een Phoenix website? Bekijk dan het volgende kennisbank artikel: Hoe voorkom ik spam-aanmelding op mijn website?
  • Als je de inschrijfformulieren van Enormail gebruikt moet je de spambeveiliging aanzetten.
  • De inschrijfformulieren van Enormail gebruiken. De Enormail formulieren zijn voorzien van alle nodige beveiligingsmaatregelen.
  • Als je niet weet wat je moet doen kan je altijd contact met ons opnemen en dan helpen we je verder.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?