Een e-mail opmaken met interne ankerlinkjes

Ankerlinks, ook wel bekend als interne links of spronglinks, zijn hyperlinks binnen een document of webpagina die de gebruiker naar een specifiek gedeelte of element op dezelfde pagina leiden. In plaats van naar een andere pagina te navigeren, stelt een ankerlink de lezer in staat om met één klik naar een gerelateerd onderwerp of sectie te springen, wat nuttig is in lange documenten of artikelen.

Deze links zijn ideaal voor het verbeteren van de gebruikerservaring door het gemakkelijk maken om door de inhoud te navigeren en direct toegang te krijgen tot de meest relevante informatie.

Uitleg ankerlinkjes maken voor je mailing in Enormail

Stap 1

Plaats het HTML element boven de titel van je artikel.

HTML element invoegen in je mailing

Stap 2

Plaats de volgende tag in het invoervenster van je HTML element:

<a name="artikel1"></a><br />

Stap 3

Selecteer nu de corresponderende link bovenaan je mailing en klik op het ketting icoontje.

Stap 4

Geef bij het veld URL de corresponderende naam op die je op hebt gegevens bij Stap 1. En selecteer bij Doel voor Hetzelfde tabblad.