Hoe maak ik een link van mijn afbeelding

Je kan eenvoudig een link van je afbeelding maken in je tekstmailing. Dit doe je als volgt:

Stap 1
Ga naar de mailing die je wil bewerken of maak een nieuwe mailing aan.

Stap 2
Klik bij tablad "Opmaken" in de tekstbewerker van de mailing.

Stap 3
Klik op het "Afbeelding invoegen" icoon.

Stap 4
Kies een afbeelding naar keuze.

Optie (1) Geef een link op naar een afbeelding die je hebt gevonden op internet.
Optie (2) Ga naar afbeeldingenbibliotheek en upload je eigen afbeelding vanaf je computer of bijvoorbeeld Dropbox.

Stap 5
Klik op de afbeelding(1).
Klik vervolgens op het "Hyperlink invoegen/bewerken"(2) icoon.

Stap 6
Geef in het invoerveld de link op. Je kan ook eventueel naar een bestand, bijvoorbeeld een PDF. Klik dan op het map icoon.