Wat is een preheader en hoe kan ik die opgeven?

De preheader is een stukje tekst dat jouw e-mailclient laat zien in de mailbox nog voordat je de mail opent. Het is dus een heel belangrijk stukje tekst, omdat het voor een groot deel bepaalt of je jouw ontvanger weet te triggeren om de mail te openen.

We hebben een artikel geschreven op onze website over het belang van de preheader. Hier kan je meer tips en uitleg vinden.

Preheader opgeven in mailing

Op het verzenden en opmaken scherm van je mailing kan je onder het onderwerp van de mailing ook een preheader opgeven. Dit staat standaard ingeklapt maar als je klikt op Previewtekst opent een nieuw invulscherm.

That's it!