Hoe voeg ik HTML toe aan mijn nieuwsbrief of mailing?

In de tekst editor van Enormail, zowel als in de Standaard Designer als in de Live Designer, vind je een icoontje terug genaamd 'broncode'. Als je hier op klikt heb je de mogelijkheid je eigen HTML code te plaatsen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?