Enormail opt-in formulier op Squarespace website plaatsen

Met de HTML widget van Squarespace kan je een Enormail formulier op je Squarespace website of pagina plaatsen.

Gebruik de HTML widget van Squarespace

1. Ga in Squarespace naar de pagina waar je je Enormail formulier wil plaatsen en klik op het plusje om een widget aan je Squarespace pagina toe te voegen..
  2. Kies voor de Code widget.

3. In het veld Add code... moet je nu de Broncode van je Enormail formulier plaatsen. In stap 4 wordt uitgelegd waar je deze code vindt.

4. Ga naar Enormail > Formulieren > Publiceren. De 2 regels code (in onderstaande afbeelding Stap 1 en Stap 2) moet je kopiëren en plakken in het veld van je Squarespace website. Plakken kan via de toetsencombinatie CTRL + V of rechtermuisknop Plakken.

LET OP: Deze methode werkt alleen als je een betaalde versie hebt van Squarespace.

Als je geen betaald Squarespace account hebt dan dien je enkel de HTML code van je Enormail formulier te kopiëren/plakken. Die vind je onder het tabblad HTML. Kies de code die je wil kopiëren/plakken. Optie A(formulier met opmaak) of Optie B(formulier zonder opmaak).

TER INFO

Je kan Enormail ook koppelen via de Form widget van Squarespace. Echter, de Form widget van Squarespace maakt ook gebruik van Zapier. Als je de Form widget wil gebruik moet je een betaald Zapier en Squarespace account hebben en deze methode is eerder voor de gevorderde gebruiker. Zie ook: Zapier koppelen met Enormail.