Formulier HTML code

Als je je Enormail formulier bijvoorbeeld op je eigen site, je Wordpress pagina of een externe applicatie, zoals bijvoorbeeld Leadpages of Optimizepress wil plaatsen kan je hiervoor de HTML code gebruiken. Je kan dan ook je Enormail formulier verder vormgeven en de functionaliteit aanpassen naar jouw precieze wensen. Voor de verdere vormgeving is wel wat kennis van HTML en CSS vereist.

Je vindt de HTML broncode voor het Enormail formulier als volgt:

1) Ga in het hoofdmenu naar 'Formulieren'. Klik vervolgens jouw formulier naar keuze op het icoontje 'Aanmeldpagina publiceren'.

2) Klik vervolgens op het tabblad 'HTML'. Kopieer de HTML code om vervolgens te kunnen plakken in je online omgeving naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld je eigen webpagina, blogpagina of Wordpress widget zijn