Hoe kan ik een mailinglijst maken op basis van een tag?

Je kan een (nieuwe) mailinglijst maken op basis van één of meerdere tags met behulp van een segment.

Dit doe je als volgt, bijgevoegde screenshot licht het toe:

1) Ga naar Contacten en kies een bestaande mailinglijst
2) Klik op Segmenten
3) Maak een Filter aan; Kies voor Tag > Heeft tag en selecteer je Tag, klik op Opslaan. Eventueel kan je nog een filter aanmaken als je nog een tag wilt kiezen.
4) Selecteer vervolgens alle contacten.

5) Klik op Acties > Exporteren. Je downloadt nu de lijst met contacten als CSV bestand.

Het CSV bestand met de contacten kan je vervolgens importeren in Enormail naar een nieuwe of bestaande lijst.