Enormail formulier op Wix website

Als je een opt-informulier in Enormail hebt gemaakt kan je deze vervolgens eenvoudig op je Wix site plaatsen.

Dit kan op 3 methodes:

Methode 1:

Plaats de HTML code van je Enormail formulier in de Wix Embed plugin.

1) Ga in Enormail naar Formulieren, maak een nieuwe formulier op en klik op Opslaan. Je kan natuurlijk ook een bestaand formulier gebruiken.

2) Ga naar Publiceren, klik op tabblad HTML en klik op de knop Kopieer code.

Het beste kan je voor de onderste knop kiezen, optie b, HTML formulier zonder opmaak, maar het is ook mogelijk om voor optie a te kiezen, HTML formulier met opmaak.

3) Vervolgens plak je deze HTML code op een plek in je Wix site met behulp van de Wix Embed plugin

Ga naar de pagina deze gratis plugin van Wix en klik op de knop Add: http://www.wix.com/app-market/html-iframe-embed/overview

4) Nu kan je op een willekeurige plek van je Wix website deze plugin op je site slepen en de HTML code van je Enormail formulier die je in stap 2 hebt gekopieerd plakken.

Je Enormail opt-informulier is nu gekoppeld aan je Wix website. Mensen die zich inschrijven voor het formulier op je website komen automatisch op een mailinglijst in Enormail.

Methode 2:

Plaats de link van je Enormail landingspagina met formulier in de Wix Embed plugin.

1) Ga in Enormail naar Formulieren, maak een nieuwe formulier op en klik op Opslaan. Je kan natuurlijk ook een bestaand formulier gebruiken.

2) Ga naar Publiceren, klik op tabblad Landingspagina en klik op de knop Kopieer link.

3) Vervolgens plak je deze link code op een plek in je Wix site met behulp van de Wix Embed plugin

Ga naar de pagina deze gratis plugin van Wix en klik op de knop Add: http://www.wix.com/app-market/html-iframe-embed/overview

4) Nu kan je op een willekeurige plek van je Wix website deze plugin op je site slepen.

Je Enormail opt-informulier is nu gekoppeld aan je Wix website. Mensen die zich inschrijven voor het formulier op je website komen automatisch op een mailinglijst in Enormail.

Methode 3:

Maak je formulier in Wix en gebruik Zapier om de koppeling met Enormail te maken.

Je zou ook je formulier gewoon met Wix kunnen maken als dat je voorkeur heeft. Dan heb je het programma Zapier nodig om de koppeling met Enormail te maken. Met Zapier kan je Enormail aan 100-en applicaties koppelen waaronder Wix. Echter moet je voor Zapier waarschijnlijk ook betalen.

Via de volgende link kan je een "zap(koppeling)" maken met Enormail: https://zapier.com/apps/wix/integrations/enormail