Afzenderadressen instellen

In sommige gevallen is het handig om meerdere afzenderadressen in te stellen in Enormail. Door een extra afzenderadres in te stellen kun je vanaf meerdere adressen mailingen versturen. Zo kan het voorkomen dat je de ene mail vanuit je persoonlijke e-mailadres een mail wilt versturen (naam@bedrijf.nl) en een andere mail vanuit het team of vanuit het bedrijf verstuurt (info@bedrijf.nl).

LET OP

Je moet ingelogd zijn of inloggen op je Enormail account zodra je op de verificatielink klikt. Een andere persoon buiten jou of je bedrijf om moet de verificatiemail dus even doorsturen naar het hoofd login e-mailadres zodat diegene op de verificatiemail kan klikken. Een andere optie is dat je de hoofdlogin doorstuurt naar die persoon maar dat raden wij af.

Zo voeg je een nieuw e-mailadres toe aan je Enormail account:

Stap 1: Navigeer in Enormail naar Account, klik in de linker navigatie op Afzenders en vervolgens op de blauwe knop Afzender toevoegen.

Stap 2: Vul in het scherm wat tevoorschijn komt het nieuwe afzender e-mailadres en de bijbehorende naam in en klik op opslaan.

Stap 3: Er zal een verificatie e-mail worden verzonden naar het nieuwe afzender e-mailadres wat je opgegeven hebt. In deze e-mail vind je een verificatiecode welke je in Enormail weer moet invullen. Zo weten wij dat het e-mailadres jou toebehoort.

Je e-mailadres is nu geverifieerd! Bij het opstellen van een nieuwe e-mail of autoresponder bericht kun je de nieuwe afzender selecteren.