Wat gebeurt er als ik over mijn account limiet heen ga?

Op het moment dat je je account limiet overschrijdt zul je van ons automatisch een bericht ontvangen om je account te upgraden naar een hoger contactenlimiet zodat je account kan meeschalen met je aantallen contacten.

Je kan ook eerst je lijsten opschonen en inactieve contacten verwijderen. Hoe dat moet kan je in het volgende artikel lezen:  Hoe kan ik inactieve contacten opschonen?

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?