Hoe kan ik inactieve contacten opschonen?

Inactieve contacten zijn contacten op je mailinglijst die langer dan 6 maanden staan ingeschreven en geen enkele e-mail of autoresponderbericht hebben geopend. Wij adviseren om deze contacten uit te schrijven op je lijst.

Naast dat het kosten bespaart omdat je minder ingeschreven contacten hebt, zorgt het er ook voor dat je openratio's omhoog gaan en je verzendreputatie verbetert waardoor je e-mailberichten beter worden afgeleverd.

1. Klik op "Contacten" in het hoofdmenu en klik op de lijst waarvan je de inactieve contacten wilt opschonen. Klik vervolgens op "Instellingen" in het linker menu en klik op het tabje "Inactieve contacten"

2. Klik vervolgens op de knop "Nu opschonen". Een nieuw venster wordt geopend waarin je het opschonen kan bevestigen. Klik op de rode knop "Opschonen" om de inactieve contacten op je lijst uit te schrijven.