Hoe ziet de Uitschrijfpagina er uit en kan ik een eigen Uitschrijfpagina maken?

Als jouw contacten een mailing of nieuwsbrief ontvangen staat er onderaan altijd een Uitschrijflink. Deze Uitschrijflink is verplicht om op te nemen in je mailing. Als men op de Uitschrijflink klikt komt men op de Uitschrijfpagina. Hier kan je contact zien op welke Mailinglijsten deze allemaal staat ingeschreven en kan zich voor de verschillende lijsten uitschrijven.

De Uitschrijfpagina ziet er als volgt uit:

Verschillende talen

De Uitschrijfpagina wordt automatisch getoond in de taal waarop de gebruiker zijn computer(Windows, Apple) of browser staat ingesteld of optioneel kan de gebruiker nog op een taalvlaggetje klikken. Hiervoor hoef je dus niks in te stellen. De talen Engels, Nederlands, Duits en Frans zijn beschikbaar.

Kan ik een eigen op maat gemaakt uitschrijfpagina maken?

Op moment van schrijven kan je nog geen eigen Uitschrijfpagina maken. Deze optie staat wel op onze Wishlist. Je kan altijd ene mail sturen om dit verzoek nogmaals in te dienen.