Hoe kan ik van pakket wisselen of mijn pakket wijzigen?

Het wijzigen van je pakket of abonnement kan je zelf in je Enormail account doen.

1. Klik rechtsboven op je naam
  2. Klik op Abonnement
  3. Klik bij je pakket op Wijzigen

1. Op het volgende scherm maak je je keuze voor een maand- of jaarabonnement en Sumo of Mammoet. Vervolgens klik je op de corresponderende oranje knop.

Let op

• Je kan altijd een upgrade doen van Sumo naar Mammoet, je hebt dan direct Mammoet. Als je een downgrade doet van Mammoet naar Sumo blijf je nog wel je Mammoet pakket houden zolang als je abonnementsperiode loopt alvorens er automatisch geswitched wordt naar Sumo.
  • Op dit moment kan je nog niet upgraden van een Mammoet maand naar een jaarabonnement, dit moet wij even voor je doen. Stuur ons aub even een mailtje dan regelen we het direct.