Contactenlimiet verhogen

Indien je meer contacten in je account hebt dan je limiet toestaat kan je gemakkelijk op elk gewenst moment je abonnement aanpassen en upgraden naar een hoger contactenlimiet.

Ter informatie: als je je contactenlimiet wil verlagen zal je ons even een mailtje sturen dan wordt dit direct geregeld.

  1. Klik op Je naam rechtsboven in het hoofdmenu van Enormail
  2. Klik daarna op Abonnement
  3. Klik vervolgens op Contactenlimiet in het linker menu

  4. Sleep de balk naar het gewenste contactenlimiet. Deze staat automatisch voor je ingesteld op het juiste limiet.

  5. Zodra je het gewenste contactenlimiet hebt geselecteerd, kan je in het overzicht zien wat je moet betalen voor je huidige abonnementsperiode. Betaal je per maand dan zal je contactenlimiet worden aangepast voor de resterende maand. Bij een jaarabonnement voor de resterende periode in je jaarabonnement.

  6. Klik op Wat wordt mijn maand- jaarabonnenment. Om te kijken welk bedrag je gaat betalen vanaf de volgende abonnementsperiode.

  7. Klik op Ja, ik ga akkoord en ga verder naar betalen om de betaling te starten. Je betaalt met de dezelfde betaalgegevens als waarme je ook je huidige abonnement betaalt.

Gefeliciteerd! Je contactenlimiet is direct aangepast en je kunt gelijk van start!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?