Contacten automatisch verplaatsen na het aflopen van een Autoresponder serie

In Enormail kun je contacten die een volledige autoresponder serie hebben doorlopen automatisch verplaatsen naar een andere lijst. Op deze wijze kun je contacten die zich inschrijven voor bijvoorbeeld je cursus of verkoopfunnel na het ontvangen van alle autoresponderberichten verplaatsen naar je algemene mailinglijst. Indien er op de lijst waar je naar toe verplaatst ook een autoresponder actief is, wordt deze automatisch geactiveerd voor dit contact.

In onderstaande handleiding kun je zien hoe je automatisch verplaatsen van je contacten in je autoresponder instelt in Enormail.

1. Ga naar "Autoresponders" en klik op het "Wijzigen icoon" van de autoresponder waarop je de automatisch verplaatsen functie wilt activeren.

2. In het wijzigen scherm kies je bij "Automatiseren" de mailinglijst waarnaar je het contact automatisch wilt verplaatsen nadat deze het laatste bericht uit de autoresponder serie heeft ontvangen. Vervolgens kies je voor "Opslaan".

3. Vanaf nu worden alle contacten die zich inschrijven voor je autoresponder automatisch na het ontvangen van het laatste autoresponderbericht verplaatst naar je opgegeven mailinglijst.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?