Hoe kan ik mijn login gegevens aanpassen?

Als je je login e-mail adres wil aanpassen zullen wij dit voor je moeten doen. Als je even een mailtje stuurt naar info@enormail.eu met het juiste, nieuwe, e-mail adres en ons het oude e-mail adres aangeeft, wordt het geregeld.

Als je alleen je wachtwoord wil aanpassen kan je dat zelf doen. Klik hiervoor rechtsboven op je naam en klik op "Account beheren" en vervolgens op "Mijn wachtwoord wijzigen".