Hoe kan ik mijn wachtwoord of login e-mailadres aanpassen?

• Als je je login e-mailadres wil aanpassen zullen wij dit voor je moeten doen. Als je een mailtje stuurt naar info@enormail.eu met het nieuwe e-mailadres en ons het oude e-mail adres aangeeft, voeren we het door.
  • Als je alleen je wachtwoord wil aanpassen kan je dat zelf doen. Klik hiervoor rechtsboven op je naam en klik op Mijn profiel. Via de knop Wachtwoord wijzigen kan je een nieuw wachtwoord opgeven.

Wachtwoord van je Enormail account wijzigen