Hoe plaats ik een Emoji in de onderwerpregel van mijn mailing

Je kan eenvoudig Emojis in de onderwerpregel van je mailing plaatsen.

1) Bezoek een pagina met Emoji's, bijvoorbeeld https://www.emojicopy.com/ of https://www.unicode.org/emoji/charts/full-emoji-list.html en kopieer je Emoji naar keuze.

Hoe een Emoji wordt weergegeven hebben we geen invloed op en verschilt per ontvanger en het systeem waarmee de mailing wordt bekeken. Als je de mailing bijvoorbeeld opent op een Iphone(Apple) wordt de Emoji voor de smiley anders weergegeven dan op een Samsung Galaxy(Android) omdat een ieder van deze merken andere Emoji stijlen heeft ontworpen en gebruikt.

2) Kopieer je Emoji naar keuze en plak deze in Enormail in de onderwerpregel van je mailing. Stuur vervolgens een testmailing naar jezelf om te kijken hoe de Emoji wordt weergegeven.

Let op: Emojis in de onderwerpregel van je e-mail worden niet ondersteund in Outlook 203 en Lotus Notes en niet alle symbolen worden universeel ondersteund. Het is dus belangrijk om van te voren je mailing even te testen en jezelf een testmailing te sturen en eventueel te openen op verschillende systemen.