Kan ik een bestand of bijlage zoals een PDF toevoegen aan mijn mailing?

Enormail biedt bewust geen mogelijkheden om bestanden mee te sturen omdat dat door veel e-mail programma's(Outlook, Gmail, Hotmail, etc) wordt gezien als spam en daardoor zullen de mailings eerder in de spambox van de ontvangers terecht komen.

Het beste kun je het bestand, bijvoorbeeld de PDF, op je eigen website plaatsen of bijvoorbeeld op een Dropbox of Google drive account zetten en dan de link naar deze PDF in de mailing plaatsen. Zo kan je mensen toch verwijzen naar een bestand. Door de PDF als link in je mailing aan te bieden is de kans om in de spambox terecht te komen veel lager en wordt je mailing beter geopend.