Hoe maak ik een API sleutel aan?

Met behulp van een API sleutel kun je derden toegang geven tot je Enormail account. API sleutels worden gebruikt om bijvoorbeeld koppelingen te maken met je website, CRM of webwinkel. In onderstaande handleiding lees je hoe je een API sleutel aanmaakt in Enormail.

1. Ga naar mijn account in Enormail

2. Op de account pagina ga je naar "API toegang".

3. Maak een nieuwe API sleutel aan en geef deze de naam van de koppeling die je wilt maken.

4. Je hebt nu een nieuwe API sleutel aangemaakt waarmee toegang tot je Enormail account kan geven. Publiceer deze dus niet in screenshots of video's. Hiermee kan namelijk volledige toegang tot je account worden verkregen. Vul de API sleutel in in het programma waarmee je een koppeling wilt maken.