Hoe maak ik een automatische koppeling met mijn mailinglijst?

Indien je je mailinglijst wilt koppelen aan je (Wordpress) website, CRM of ledensysteem, kun je gebruik maken van een automatische e-mail koppeling. In Enormail kun je een uniek e-mailadres voor je lijst activeren. Wanneer je een mail stuurt naar dit e-mailadres met als onderwerp "inschrijven" of "uitschrijven" wordt het afzender e-mailadres automatisch in- of uitgeschreven op je mailinglijst.

In onderstaande handleiding kun je zien hoe je een automatische e-mailkoppeling instelt in Enormail.

Stap 1. Ga naar "Contacten" en klik op "Instellingen" van de mailinglijst waarop je de koppeling wilt activeren.

Stap 2. Klik op het tabblad "Koppelingen"

Stap 3. Op het tabblad "Koppelingen" activeer je de optie "Ja, een uniek e-mailadres voor mijn mailinglijst activeren". Kopieer nu het unieke e-mailadres en stuur een mail vanuit je applicatie of website met als afzender het e-mailadres wat je wilt in- of uitschrijven. In het onderwerp zet je "inschrijven" als je het e-mailadres wilt inschrijven of "uitschrijven" als je het e-mailadres wilt uitschrijven.