Hoe kan ik mijn Enormail account opzeggen?

Indien je geen gebruik meer wilt maken van je Enormail account kun je je account eenvoudig opzeggen.

1. Log in op Enormail en klik rechtsboven in het menu op je naam
  2. Klik in het menu op Account
  3. Klik daarna in het overzicht op Mijn gegevens
  4. Scroll naar onderen van de pagina en klik op Ik wil mijn account opzeggen bij Enormail
  5. Bevestig nu het opzeggen van je account. Type het woord "opzeggen" in het bevestigingsveld en klik op "Opzeggen".

Je account is nu opgezegd. Je kan nog gebruik maken van Enormail gedurende de periode waarvoor je betaald hebt. Daarna zal je account automatisch gesloten worden.