Verwerkersovereenkomst

Om te voldoen aan de Europese wetgeving voor privacy dien je met ons een verwerkersovereenkomst te sluiten. Deze kan je eenvoudig ondertekenen en downloaden in Enormail.

1. Login op je Enormail account en klik rechtsboven op je naam
  2. Klik vervolgens op Account
  3. Klik in het linker meu op GDPR
  4. Klik in de geel gearceerde melding op Nu accepteren

5. Lees de verwerkersovereenkomst door en vul je Naam en Bedrijfsnaam of Organisatie in.
  6. Vink Ja, ik accepteer versie [versienummer] van de verwerkersovereenkomst en ik ben hiertoe bevoegd.
  7. Klik op Ondertekenen