Quiztool koppelen met Enormail

Met Quiztool maak je eenvoudig een quiz en koppel je de deelnemers aan een lijst in je Enormail account. Via extra velden kan je de deelnemers daarna segmenteren op Quiz en Score.

Om de Quiztool koppeling te activeren moet je eerst inloggen op je Enormail account.

1. Klik op contacten en klik op je Lijst of maak Nieuwe lijst aan.
  2. Klik in het linker menu op Integraties
  3. Klik daarna op het Quiztool logo
Quiztool integratie selecteren
  1. Om de koppeling te activeren klik je op Ja, contacten uit Quiztool automatisch op deze lijst plaatsen en daarna op Opslaan
  2. Kopieer vervolgens het Postback url veld, deze gaan we invullen in Quiztool

We zijn klaar in Enormail, nu gaan we naar Quiztool en log je in op je account of je registreert een nieuwe Quiztool account.

1. In Quiztool klik je rechtsboven op je naam en vervolgens op Instellingen

Quiztool instellingen openen

1. Plak nu het Postback url uit stap 5 in het Webhook-URL veld en klik op Opslaan

Quiztool webhook activeren

1. Gefeliciteerd! De koppeling met Quiztool is ingesteld. Vanaf nu komen deelnemers van de Quiz automatisch in je Enormail lijst.