Enormail formulier op Weebly website plaatsen

Je kan overal op je Weebly website een Enormail formulier (ook wel een aanmeld-, inschrijf- of opt-informulier genoemd) plaatsen. Zo kan je via je Weebly website nieuwe inschrijvingen krijgen op je mailinglijst in Enormail.

Je plaatst als volgt een Enormail formulier op je Weebly website:

1. Klik in Weebly in de linkerzijbalk op Open all elements.

1. Sleep het element Embed Code op de plek van je website waar je je Enormail formulier wil tonen.

1. Klik de tekst aan en klik op Edit Custom HTML

1. Ga ondertussen naar Enormail en open je formulier. Ga naar tabblad Publiceren en kopieer de 2 regels code (1 regel Javascript code en 1 regel HTML code) en plak die in het Edit Custom HTML veld van Weebly.

Nu staat je Enormail formulier op je Weebly pagina. Je kan gewoon je formulier aanpassen en opslaan in Enormail (bijvoorbeeld kleur, tekst, velden, etc) en je wijzigingen worden automatisch doorgevoerd op je formulier op je Weebly pagina. Je hoeft bovenstaande stappen dus maar 1 keer te doen.