Robotvalidatie in andere taal

Vraag: De tekst naast het vinkje van de robotvalidatie 'Ik ben geen robot' is in het Nederlands. Kan dit ook in de taal die ik gekozen heb bij de instellingen van mijn formulier?

Antwoord: De robot validatie is van Google. Deze pakt de taal waarin de browser staat ingesteld of het land van het ip adres. Deze past zich dus automatisch aan aan de instellingen van de bezoeker. De tekst kan niet door ons vertaald of beïnvloed worden omdat het een Google dienst is.