Welke lettertypes kan ik gebruiken in een mailing?

Je kan kiezen uit alle standaard systeem lettertypes. Dit zijn lettertypes die iedereen geïnstalleerd heeft op zijn systeem (Android, Apple, Windows, desktop, laptop, mobiel, iPad, etc) en dit noem je zogenaamde systeemfonts:

• Arial, Comic Sans, Courier New, Georgia, Helvetica, Impact, Tahoma, Times New Roman, Trebuchet, Verdana

Het gebruik van bijvoorbeeld Google fonts (zogenaamde web fonts die via een link aangeboden worden) en exclusieve Windows of Apple lettertypes worden bewust niet door ons ondersteund omdat het gebruik hiervan niet ondersteund wordt door de diverse e-mailprogramma's(Outlook, Yahoo, Apple mail, etc) van de ontvangers.

Zo wordt het gebruik van web fonts en niet standaard systeemfonts niet ondersteund door de meeste ontvangende e-mailprogramma's. Alleen Apple ondersteunt het gebruik van (Google) web fonts.

Als je de lettertypes gebruikt die wij aanbieden weet je zeker dat je nieuwsbrief er bij elke ontvanger hetzelfde uitziet.