Hoe kan ik het e-mailadres voor account notificaties wijzigen?

Enormail stuurt standaard diverse notificaties per e-mail naar het e-emailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Bijvoorbeeld na het verzenden van een mailing of het importeren van contacten. Indien je een ander e-mailadres wilt opgeven om deze notificaties te ontvangen kan je dat op de volgende wijze aanpassen:

1. Klik rechtsboven op je naam en vervolgens op Account in het uitklap menu.

2. Klik vervolgens in het account overzicht op Instellingen en daarna op het tabblad E-mail notificaties.

3. Vul het gewenste e-mailadres voor het ontvangen van notificaties in en klik op Opslaan. Het e-mailadres is nu gewijzigd. Vanaf nu worden alle notificaties aan het opgegeven e-mailadres verzonden.

PS, voor facturen kan een apart e-mailadres worden ingesteld. Lees daarvoor E-mailadres voor facturen instellen.