Hoe kan ik meerdere accounts beheren?

Let op! Deze functie is alleen beschikbaar in het Enormail Mammoet account.

Wanneer je meerdere bedrijven hebt of bijvoorbeeld een marketing- of webdesignbureau runt kan het zijn dat je meerdere Enormail accounts in beheer hebt. In dat geval kan je met een Enormail Mammoet account gemakkelijk tussen verschillende accounts switchen zonder daarvoor een lijst met wachtwoorden te onthouden.

Een Enormail account aanmaken voor iemand anders

1. Log in op je Enormail account.
  2. Klik rechtsboven op je naam en kies in het uitklapmenu voor Nieuw account. Als je al meerdere accounts hebt staat hier Switch account.
    Enormail meerdere accounts beheren
  3. Klik in account beheer op Account toevoegen.
    Meerdere accounts beheren
  4. Vul de gegevens in van de hoofdgebruiker van het nieuwe Enormail account om deze toe te voegen. Het e-mailadres en wachtwoord kan door de hoofdgebruiker worden gebruikt om in te loggen op het account.

Zodra het nieuwe account is aangemaakt kan je via het uitklapmenu rechtsboven switchen tussen de verschillende accounts. Dit kan alleen in het beheerders account.