OptinMonster koppelen met Enormail

Via de OptinMonster koppeling kan je leads vanuit je OptinMonster formulieren direct in je Enormail mailinglijst plaatsen. Je contacten worden met deze integratie vanuit je OptinMonster omgeving automatisch op je mailinglijst in Enormail geplaatst.

Stap 1. Activeer de OptinMonster koppeling in Enormail

1. Ga in Enormail naar Contacten en kies een lijst
  2. Klik op het tabblad Integraties en vervolgens op het OptinMonster logo

Stap 2. Lijst url kopiëren

1. Activeer de OptinMonster koppeling door in het OptinMonster integratiescherm te kiezen voor de optie Ja, contacten vanuit OptinMonster automatisch op deze lijst plaatsen.
  2. Klik op Opslaan
  3. Klik op Kopieer url om de Postback url te kopiëren. Deze gaan we gebruiken in je OptinMontser campagne instellingen.

Stap 3. OptinMonster openen

1. We zijn klaar in Enormail. Ga naar je OptinMonster account en log in
  2. Selecteer je campagne of maak een nieuwe
  3. Ga naar de Integrations tab in je campange
  4. Klik op Add New Integration.
  5. Zoek en selecteer Webhook in het selectieveld

Stap 4. OptinMonster webhook instellen

1. Geef een label op zodat je de koppeling een naam kan geven. Plak vervolgens de url in het webhook veld

1. Klik vervolgens op Connect to Webhook
  2. Zodra je verbonden bent zal er een melding worden getoond met informatie over de koppeling.