Waar vind ik de directe link (url) naar mijn mailing?

De directe link of url naar je mailing kan je vinden door op de overzichtspagina van je mailingen op het knopje Bekijk online te klikken.

Je mailing wordt nu geopend in je internetbrowser. De link naar je mailing zie je nu in je browser staan en kan je eenvoudig delen met mensen (bijvoorbeeld via de mail, op je social media kanaal, blog, Youtube, etc) door te kopiëren/plakken. Ook kan je op deze manier eenvoudig je mailing even bekijken in de browser.

Enormail directe link naar je nieuwsbrief of mailing