Hoe koppel je Enormail met Magento?

Enormail heeft geen officiële Magento module of plugin maar je kan Enormail eenvoudig koppelen met Magento of Magento 2 met behulp van Zapier.

Met Zapier kun je Enormail aan 100+ applicaties koppelen. Je kunt de koppelingen volledig naar wens inrichten en je hebt praktisch geen technische kennis nodig. Je kunt onze Zapier koppeling gebruiken, waarmee je vervolgens een koppeling met een programma van jouw keuze kan maken.

De link naar de Zap van Magento 2 die je nodig hebt: https://zapier.com/apps/magento-v2/integrations

De link naar de Zap van Enormail die je nodig hebt is: https://zapier.com/app-directory/enormail/integrations