Elementor koppelen met Enormail

Elementor is een populaire Wordpress plugin waarmee je professionele website's en webpagina's kan maken. Het is mogelijk Enormail te koppelen aan Elementor en aan de popups van Elementor. 

Je kan Enormail en Elementor op 2 verschillende manieren koppelen:

Methode 1: Enormail koppelen met Elementor via Zapier 

Met Zapier kun je Enormail aan 100+ applicaties koppelen, waaronder Elementor. Je kunt de koppelingen volledig naar wens inrichten en je hebt praktisch geen technische kennis nodig. Je kunt onze Zapier koppeling gebruiken, waarmee je vervolgens een koppeling met een programma van jouw keuze kan maken.

De link naar de 'Zap' van Enormail is: https://zapier.com/app-directory/enormail/integrations

Het volgende helpartikel uit de Elementor kennisbank helpt je verder en vertelt hoe je externe programma's kan koppelen aan Elementor: https://docs.elementor.com/article/263-zapier

Methode 2: Enormail koppelen met Elementor via de Elementor HMTL Widget

Je kan een Elementor HTML widget in je Elementor pagina of popup plaatsen. In deze HTML widget moet de (kale) HTML code van je Enormail formulier geplakt worden. Zodra je dit hebt gedaan en de pagina opslaat is je Enormail formulier gekoppeld.  

1) Ga in Enormail naar  Formulieren en klik op Nieuw formulier en sla je formulier op. Uiteraard kan je ook een bestaand formulier gebruiken. Voor het voorbeeld gebruiken we alle standaard waarden.

2) Ga naar  Publiceren, klik op tabblad HTML en klik op de knop Kopieer code. Het beste kan je voor de onderste knop kiezen, optie b, HTML formulier zonder opmaak, maar het is ook mogelijk om voor optie a te kiezen.

3) Kies op je Elementor pagina voor de Elementor HTML widget en sleep deze op een plek naar keuze van je webpagina. Plak vervolgens de code uit stap 2 in de HTML widget en sla je pagina op. Je kan de code plakken door met je rechter muisknop te klikken en te kiezen voor Plakken of je gebruikt de sneltoetsencombinatie CTRL + V. (Command + V op Apple)

Je Enormail formulier wordt nu op je Elementor pagina getoond en is gekoppeld aan Elementor.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?