Hoe koppel ik een Enormail formulier met mijn DIVI website

1. Ga in Enormail naar Formulieren en klik op Nieuw formulier

2. Maak je formulier op en sla deze op.

3. Klik vervolgens op Publiceren en klik op tabblad HTML. Vervolgens klik je op de knop Kopieer code. Je kan kiezen voor code van je formulier met opmaak of zonder opmaak. In dit voorbeeld kiezen we voor Optie A.

4. Ga nu naar je DIVI site en maak een nieuwe module aan. Kies voor Code.

5. Plak in het tekstveld de code van je HTML formulier die je in stap 3 hebt gekopieerd.

Je Enormail formulier wordt nu op je DIVI website getoond en iedereen die zich inschrijft wordt nu direct in Enormail op de mailinglijst geplaatst die bij dit formulier hoort.