Enormail koppelen met Thrive

Je kan Enormail op 2 manieren koppelen met Thrive. De eerste manier is via Zapier en de tweede manier is door het plakken van een stukje HTML code. We gaan hieronder beide methodes uitleggen.

Methode 1: Enormail koppelen met Thrive via Zapier

Zapier is een partij die het mogelijk maakt om 100'en applicaties aan elkaar te koppelen zonder technische kennis. 

In het volgende help artikel van Thrive zelf wordt het haarfijn uitgelegd: https://thrivethemes.com/tkb_item/how-to-set-up-an-api-connection-with-zapier/

In het kort komt het hier op neer:

1) Meld je je aan voor Zapier en geef de Zapier API sleutel op in Thrive theme API connections.
2) Maak in Zapier een Thrive Zap en koppel deze aan je Thrive theme.
3) Kies in Zapier onze Zap als integratie: https://zapier.com/apps/enormail/integrations.
4) Sleep het Lead Generation element van Thrive op een plek naar keuze op de pagina van je Thrive website.

Methode 2: Enormail koppelen met Thrive via HTML code

1) Ga in Enormail naar Formulieren en klik op Nieuw formulier en sla je formulier op. Uiteraard kan je ook een bestaand formulier gebruiken. Voor het voorbeeld gebruiken we alle standaard waarden.

2) Ga naar  Publiceren, klik op tabblad HTML en klik op de knop Kopieer code. Het beste kan je voor de onderste knop kiezen, optie b, HTML formulier zonder opmaak, maar het is ook mogelijk om voor optie a te kiezen.

3) Kies in Thrive voor het Lead Generation element. Sleep het Lead Generation element van Thrive op een plek naar keuze op de pagina van je Thrive pagina.

4) Klik op de optie HTML code bij de Connection sectie bij de Main Options

5) Er verschijnt nu een veld waarin je je HTML code kan plakken die je in stap 2 hebt gekopieerd. Plak de HTML code en klik op Generate form.

Je Enormail opt-in formulier staat  nu op je Thrive pagina. Alle inschrijvingen komen nu dus automatisch vanuit je Thrive pagina op Enormail in een mailinglijst.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?