Hoe kan ik een autoresponder kopiëren?

Wanneer je een nieuwe autoresponder wilt maken kan je ervoor kiezen om de berichten uit een andere autoresponder over te nemen. Hierdoor kan je een volledig ingerichte autoresponder maken op basis van een andere autoresponder in je Enormail account.

Dit doe je als volgt:

1. Ga naar Autoresponders en klik vervolgens op Nieuwe autoresponder

2. Geef een naam op voor je autoresponder en selecteer de mailinglijst waaraan je de autoresponder wilt koppelen. Maak een nieuwe mailinglijst als je dit nog niet hebt gedaan. Selecteer vervolgens bij Autoresponder dupliceren de autoresponder waarvan je de berichten wilt kopiëren.

3. Klik op Opslaan en doorgaan en voila, je begint nu met een nieuwe autoresponder waarin alle berichten staan uit de geselecteerde autoresponder. De berichten staan automatisch allemaal eerst uit. De berichten kan je vervolgens naar wens aanpassen, aanzetten en/of verwijderen. Dit heeft geen gevolgen voor de autoresponder waaruit de berichten zijn gekopieerd.

4. Als je klaar bent met het inrichten van de autoresponder en de autoresponder berichten moet je deze eventueel nog activeren voor de contacten op de lijst. Ga hiervoor naar het autoresponder overzicht en klik bij de corresponderende autoresponder op Contacten toevoegen.