Click funnels koppelen met Enormail

Via de Click funnels koppeling kan je contacten vanuit je funnels automatisch synchroniseren met je Enormail mailinglijst. Je contacten worden met deze integratie vanuit je Click funnels omgeving automatisch op je mailinglijst in Enormail geplaatst.

Stap 1. Activeer de Click funnels koppeling in Enormail

1. Ga in Enormail naar Contacten en kies een lijst
  2. Klik in het overzicht op Instellingen
  3. Klik op het tabblad Integraties en vervolgens op het Click funnels logo

Stap 2. Lijst url kopiëren

1. Activeer de Click funnels koppeling door in het Click funnels integratiescherm te kiezen voor de optie Ja, contacten vanuit Click funnels automatisch op deze lijst plaatsen.
  2. Klik op Opslaan
  3. Klik op Kopieer url om de Postback url te kopiëren. Deze gaan we gebruiken in je Click funnels instellingen van je funnel

Stap 3. Click funnels openen

1. We zijn klaar in Enormail. Ga naar je Click funnels account en log in
  2. Ga in het hoofdmenu naar Click Funnels en klik op Funnels
  3. Klik op de funnel in het overzicht die je aan Enormail wilt koppelen

Stap 4. Click funnels webhook instellen

1. Klik in je funnel rechtsboven op Settings
  2. Scroll naar onderen totdat je Webhooks ziet
  3. Klik vervolgens op Manage your Funnel Webhooks
  4. Klik op New Webhook
  5. Plak vervolgens de gekopieerde url uit stap 2 in het veld URL en zet de overig velden zoals in de afbeelding hieronder.

6. Klik op CREATE FUNNEL WEBHOOK

7. Als het goed is heb je nu een nieuwe webhook aangemaakt in je Click funnels account.

Je kunt de koppeling nu testen door je funnel te doorlopen.