Minimale Systeem Vereisten

Om gebruik te maken van Enormail hoef je geen software te installeren of te downloaden. Navigeer in je browser naar enormail.eu en login met je gebruikersnaam en wachtwoord. Omdat Enormail vanuit je browser werkt zijn er hieronder een paar specifieke instellingen die je kan controleren als Enormail niet naar wens werkt.

Geschikte web browsers

Om zeker te zijn dat je gebruik kan maken van alle functies van Enormail raden wij aan om altijd de laatste versie te gebruiken van een van de onderstaande webbrowsers.

Web browser instellingen

Als Enormail niet naar wens werkt kan je de volgende instellingen controleren:

 • Maak gebruik van de laatste versie van je web browser
  Update je browser en controleer dat je geen gebruik maakt van verouderde web browsers zoals Internet Explorer 11
 • Zet Cookies aan
  Cookies moeten worden geaccepteerd anders zal Enormail niet naar behoren functioneren
 • Schakel pop-ups en JavaScript in
  Pop-ups and JavaScript moeten worden aangezet in je browser zodat je meldingen en bevestigingsschermen kan zien
 • Schermresolutie
  De minimale schermresolutie is 1024 x 768 pixels,  echter adviseren we een schermresolutie van minimaal 1366 x 768 pixels. Als je gebruik maakt van een netbook, probeer dan de resolutie op 1200 x 800 pixels te zetten als niet alles in beeld verschijnt.
 • Controleer je web browser plugins
  In sommige gevallen kunnen browser extensies, advertentie blockers, of plugins de werking van Enormail belemmeren. Controleer of je dergelijke programma's actief hebt en probeer deze uit te zetten wanneer je Enormail gebruikt


Mocht je bovenstaande suggesties hebben geprobeerd en toch problemen ondervinden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je waardering op te slaan. Probeer het later nog eens.

Geen antwoord op je vraag? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we helpen?