Google Analytics koppelen met Enormail

Het enige wat je hoeft te doen is op het Mailing opmaken en verzenden scherm van je mailing onderaan bij stap 5 een vinkje te zetten bij Genereer Google Analytics tags. Vanaf dat moment worden alle linkjes die in je mailing staan voorzien van tags zodat je precies kan zien in Google Analytics hoe de mailing wordt doorgeklikt op je website. Je hebt daarvoor geen Analytics Api sleutel nodig.

Vink "Genereer Google Analytics tags" aan.